Z telefónnych stĺpov ukradli kábel,na železničnom priecestí zrazil cyklistu vlak

18.08.2006 Celý región

Z telefónnych stĺpov ukradli kábel:\r\nPolicajný vyšetrovateľ v Starej Ľubovni vyšetruje krádež telefónneho kábla, ktorú včera polícii oznámil pracovník teleko...
Z telefónnych stĺpov ukradli kábel:
Policajný vyšetrovateľ v Starej Ľubovni vyšetruje krádež telefónneho kábla, ktorú včera polícii oznámil pracovník telekomunikačnej spoločnosti.

Doposiaľ neznámy páchateľ ukradol z telefónnych stĺpov medzi obcami Hraničné a Mníšek na Popradom, okr. Stará Ľubovňa 400m telekomunikačného kábla. Krádežou došlo k čiastočnej poruche telefónneho spojenia a telekomunikačnej spoločnosti vznikla škoda 50 000. - Sk. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre zločin poškodenia a ohrozenia prevádzky všeobecne prospešného zariadenia a pre prečin krádeže.

Zhynul hovädzí dobytok:
Poverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Humennom začal včera trestné stíhanie vo veci pre prečin poškodzovania cudzej veci. V stredu 16.8.2006 doposiaľ neznámy páchateľ v katastri obce Závadka, okr. Humenné odviazal reťaze na oplôtku hovädzieho dobytka, slúžiace na zabránenie úteku dobytka. V dôsledku toho, sa hovädzí dobytok dostal von, na náprotivný pasienok. Tam sa napásol ďateliny, po čom došlo k nafúknutiu a následnému uhynutiu dvoch kráv a dvoch jalovíc. Poškodenej firme, ktorej zvieratá patrili, vznikla škoda 200 000. - Sk.

Na železničnom priecestí zrazil cyklistu vlak:
Bardejovskí dopravní policajti vyšetrujú včerajšiu zrážku vlaku s cyklistom. Ráno o 08:30 h sa po Ulici Vyšnej v Raslaviciach bicykloval 12 ročný miestny chlapec. Keď došiel k železničnému priecestiu, nerešpektoval dopravnú značku Stoj daj prednosť v jazde a vošiel s bicyklom na železničné priecestie. V tom čase tadiaľ prechádza osobný vlak v smere z Raslavíc do Bardejova, ktorý chlapca zachytil. Cyklista utrpel ťažké zranenia s dobou liečenia 6 mesiacov a trvalými následkami. U rušňovodiča nebolo zistené požitie alkoholických nápojov.
 

Vyberte región

mark